Prosztate utasítás,

Prosztate utasítás

További információk

A páraelszívó párna nem vesz részt a tesztelési folyamatban. Figyelmeztetések Ez a teszt külsőleg használatos in vitro diagnosztikai eszköznek minősül. Ne nyelje le egyik alkotórészét sem! A teszt használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást!

Prosztate utasítás átlátszó folyás férfiaknál

A teszt csak akkor ad megbízható eredményt, ha a használata során valamennyi utasítást betartották. Szigorúan kövesse a megadott vér és puffer oldat mennyiségeket, csakúgy, mint a leolvasási Prosztate utasítás. Semmiképpen ne fagyassza le! Ne használja a terméket, ha a csomagoláson jelzett szavatossági idő lejárt, vagy ha a belső védőcsomagolás megsérült.

A teszt csak egyszeri meghatározásra alkalmas, többször ne használja fel! Gyermekek elől elzárva tartandó!

  • Wáberer Medical Center | Prosztata eltávolítás - Wáberer Medical Center
  • Prostatitis 30 napig

Használat után a teszt valamennyi tartozéka eldobható a háztartási hulladékok közé! Használati útmutató Mosson kezet szappannal, és öblítse le tiszta vízzel! Tépje fel a védőcsomagolást a bemetszésnél és vegye ki belőle a tesztet Prosztate utasítás a pipettát, majd dobja ki mind az alumínium- mind a páraelszívó tasakokat! Nyomja be a kis narancssárga biztonsági fülecskét a lándzsa belseje felé, amíg egy kattanást nem hall, jelezvén, hogy az eszköz aktiválva van. Távolítsa el a narancssárga biztonsági fülecskét egy csavaró mozdulattal.

Prosztata húgycsövön keresztüli műtétje (transurethralis prostata resectio)

Tisztítsa le valamelyik ujjhegyét egy alkoholos vattával. Masszírozza az ujjbegyét lefelé, hogy megteljen vérrel.

Prosztate utasítás prosztata adenoma otthoni kezelés

Erősen szorítsa a lándzsát a letisztított ujjbegyéhez. Nyomja meg a kioldó gombot. A lándzsa hegye a szúrást követően automatikusan és biztonságosan visszaugrik a helyére. Ne használja fel többször a lándzsát! Masszírozza a megszúrt ujjbegyét a vér kibuggyanásáig.

Tartsa Prosztate utasítás pipettát a vércsepphez, nyomja össze a végét, majd lassan felengedve szívja fel a vért a pipetta belsejében jelzett vonalig.

Prosztata-PSA gyorsteszt 1x leírása, használati útmutató

Ne nyomja közben újra össze a pipetta végét! Ha nem éri el a vér a jelzést, masszírozza újra az ujjbegyét, hogy még egy kis mintát nyerjen. Amennyire lehetséges, törekedjen a légbuborék elkerüléséhez. Cseppentse a vérmintát a pipetta összenyomásával a tesztkazetta kerek mintagyűjtő ablakába az ábra szerint. Várjon, amíg a vér felszívódik a mintaablakból, majd cseppentsen cseppet a pufferoldatot tartalmazó fiolából ugyanoda.

Prosztata-PSA gyorsteszt 1x

Hagyja a tesztkazettát vízszintesen, és ne mozgassa azt. Az eredményt 10 és 15 perc között olvassa le.

Prosztate utasítás Prostatitis 3 fokos kezelés

Ne értékelje a tesztet 10 percen belül és 15 perc eltelte után! A megjelenő csíkok színintenzitása nem befolyásolja az eredményt! Negatív eredmény Csak egy csík jelenik meg a kontrollfelületen, a C jelzés alatt.

TUMT: a jóindulatú prosztata megnagyobbodás alternatív, minimálisan invazív műtéti lehetősége

Ez az eredmény azt jelenti, hogy a PSA szintje normál értékhatáron belül van. Pozitív eredmény Két csík jelenik meg a kontrollfelületen: a T és a C jelzések alatt nem számít, ha az egyik halványabb, mint a másik. Ez az eredmény azt jelenti, hogy a vérben a PSA szintje magasabb a normálisnál.

Pozitív eredmény esetén keresse fel orvosát! Érvénytelen eredmény Érvénytelen eredménynek számít, ha egyetlen csík sem jelenik meg a kontrollfelületen, illetve, ha csak a T jelzés alatt látható elszíneződött csík.

  • Prosztata gyorsteszt – GyorstesztLabor
  • Tumor prostata benigno

Mindkét esetben értékelhetetlen a teszt, javasolt egy új gyorsteszttel megismételni a vizsgálatot. További információk.

Lásd még