Prosztatagyulladás kerékpár

prosztatagyulladás kerékpár

prosztatagyulladás kerékpár

Kerékpározás és férfiegészség Szerző: www. Világszerte egyre népszerűbb a kétkerekű közlekedés, Magyarországon például évente Használói nem csak a környezetszennyezés mérsékléséhez járulnak hozzá, hanem saját egészségük megőrzéséhez is. Hirdetés Már napi fél óra tekerés is fejlesztheti a légző- és a szívrendszer kapacitását. Mivel a test prosztatagyulladás kerékpár háromnegyedét mozgásba lendíti, növeli a szervezet általános teherbírását.

prosztatagyulladás kerékpár

Akinek az a célja, hogy elérje az optimális testsúlyát, annak a napi rendszerességű biciklizés szintén nagy segítséget nyújthat a kalóriaégetésben. Kutatások igazolják, hogy a kerékpározás a nők körében csökkentheti a mellrák kockázatát.

prosztatagyulladás kerékpár

Az adatok azonban azt is alátámasztják, hogy a helytelen felszereltségű bicikli - elsősorban a férfiakra nézve - káros következményekkel járhat. Egészségesen egészséges herékkel A hegyi kerékpározás vagy a nem megfelelő nyereg használata árt a férfiasságnak. A hegyi kerékpározás a heréket is megviselheti.

Simon Zsolt, urológus. A biciklizés okozta prosztata megbetegedések és a potenciazavarok is minimalizálhatóak egy optimális ülés felszerelésével.

prosztatagyulladás kerékpár

Lásd még