Prosztata ingerlése

prosztata ingerlése

Egy férfi kipróbálta, és a függője lett, de nem várt mellékhatásai lettek a masszázsnak A prosztatamasszázson keresztül is lehet orgazmust elérni egy férfinál, erről már mi is beszámoltunk nem egyszer, de a kutatók kíváncsiak voltak arra, hogy mégis milyen élményt nyújt, és mi történik, ha valaki rendszeresen így elégül ki.

Prostatitis 18 év alatt

Egy 63 éves férfi — akinek egyébként is nagy szexuális étvágya volt — vállaltahogy egy darabig csak a prosztatamasszázson keresztül jut el a csúcsra, és az igazság az, hogy egyből beleszeretett az egész testét átjáró gyönyörbe. Nemcsak a hímvesszőjében, hanem az egész altestében érezte az orgazmust, és egyből függő lett. A prosztataorgazmus függővé teszForrás: Thinkstock A prosztatamasszázs által okozott prosztata ingerlése pedig olyan mellékhatásokat váltott ki, melyekre a kutatók sem számítottak.

Mit kell inni a prosztatitisre

A férfi már akkor is elélvezett, ha felhelyezte magára az óvszert, melyet egyébként csak a kutatás miatt kellett viselnie, de más spontán esetekben is volt merevedése és orgazmusa. Végül vissza kellett térnie a hagyományos kielégüléshez, és csak néhány hónap múlva álltak le a spontán orgazmusok.

Prostatitis kezdési szakasz

Kevés kutatás van arról, hogy milyen hatása van hosszú távon a prosztatamasszázsnak, de az biztos, hogy sokkal erőteljesebb és élvezetesebb az ilyen kielégülés. Kapcsolódó cikkek.

mit kell vállalni a fájdalom prosztatitisben

Lásd még