Prostatitis középiskolák

Krónikus prosztatagyulladásban szenvedő orvosok tanácsai

Mi a különbség a tripper és a prostatitis között?

Teljes szövegű keresés Porosz Popper Mór orvosdoktor, szül. Albertiben Pestm.

Prostatitis középiskolák alhasi fájdalom vizelési inger

Később megszerezte a középiskolai egészségtan-tanári és iskolaorvosi képesítést, majd a tiszti orvosi vizsgát tette le. Tíz evig volt kórházi gyakornok.

Свежие записи

Réczey, Herczel, Hochalt, Schwimmer tanárok és Farkas főorvos mellett. Három évig Schwimmer mellett az egyetemi tanszékhez kinevezett gyakornok is volt. Czikkei a M. Hirlapban Az orvosi praxis Budapesten, máj. Schwimmer tanár tanszéke és az orvosegyetem bajai, Szövetség vagy kamara, decz.

Az orvostanárok ellen, Prostatitis középiskolák vagy kamara, Az orvosi számlák ; az Országos Hirlapban Schwimmer tanár tanszéke ; a Gyógyászatban A szakorvos ; az Uj Században Orvosegyetemünk és a külföld, Közegészségügyünk ; az Uj Hirekben Prostatitis középiskolák kerületi betegsegélyző péztár bajai, A szabad orvosválasztás ; az Orvosok Lapjában A szabad orvosválasztásról.

  1. Csipkebogyó prosztatagyulladással A Lichen planus az emberek krónikus bőrbetegsége.
  2. Mi a különbség a tripper és a prostatitis között?
  3. Prostatitis A legjobb kezelés

Munkái: 1. A pollutio prostatorrhoea-spermatorrhoea és egyéb prostata bántalmak faradicus árammal való gyógyításáról. Bpest, A rendellenes magömlésről.

Understanding Bacterial Prostatitis

Antonia prostatae. Adatok a rendellenes magömlés gyógykezeléséhez.

Prostatitis középiskolák Fertőzések a férfiakban a prosztatitisben

A prostatitis chronica kezelése electromassage által, Alb. Hogge után francziából ford. Orvosi Revueből. A prostata hevenylobja.

Krónikus prosztatagyulladásban szenvedő orvosok tanácsai

Pityriasis versicolor májfolt eltávolításáról. Kankó gyógyítása légenysavval. Analogia az enuresis nocturna és az alvási pollutio között. A férfi ivarszervek működésének élettana, kórtana és gyógytana.

Prostatitis középiskolák krónikus prostatitis kezelése

Az érzékiség korai fejlődésének meggátlásáról. A prostatitisről és gyógyításáról. Megtöltve zsebben hordható kankó-fecskendő. Az impotentiáról.

2 thoughts on “Mi a különbség a tripper és a prostatitis között?”

A prostata villanyozásáról és erre szolgáló újabb műszerekről. Húgycső- és végbél electropsychrophor. A kankó prophylaxisról. A blennorrhoea elháritásáról. Mietioval végződő coitus esete.

Prostatitis középiskolák A prosztatával nem mehetsz a WC- hez

A kankó gyógyításáról. Tapasztalatok az acid.

Prostatitis középiskolák Prosztata fájdalom támadás

Az önfertőzés következményeiről. A tonogen suprarenale némely sikeres alkalmazásáról. Urethritis non gonococcica és complicatiói.

Навигация по записям

Tonogen mint hányás csillapító szer, U. Az urotropin, hetralin, helmitol, uritone, gonosa és arhovin haszna cystitis ellen. Az onania következményeiről. A colliculus seminalis boncztana és élettani szerepe nyomás alatt.

Prostatitis középiskolák hasznos krónikus prosztatitisben

Hagyma és prostatitis kezelés munkák megjelentek németül is től fogva következő szakfolyóiratokba: Wiener Mediz. Blätter, Pester med. Blätter, Die Heilkunde WienMonatshefte für prakt. Dermatologie HamburgCentralblatt für die Krankheiten der Harn- u. Sexualorgane LeipzigWiener Med. Wochenschrift WienMonatsschrift für Harnkrankheiten und sexuelle Hygienie Leipzig és mind különnyomatban is.

Könyvészet —

Lásd még