Fűpollen kivonat

fűpollen kivonat

Standardizált komócsin fű pollen allergén kivonat Phleumpratense. Mielőtt elkezdenéalkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. Ne adja át a készítményt másnak, mert számára ártalmas lehet mégabban az esetben is, ha tünetei az Önéhez hasonlóak.

A betegtájékoztatótartalma: Milyen típusú gyógyszer a Grazax és milyen betegségek esetén alkalmazható? Tudnivalók a Grazax szedése előtt Hogyan kell szedni a Grazax-ot? Lehetséges mellékhatások Hogyan kell a Grazax-ot tárolni?

KÖVESS MINKET

További információk 1. Milyentípusú gyógyszer a Grazax és milyen betegségek esetén alkalmazható? A Grazax egy fűpollen allergénkivonatot tartalmaz. A Grazax az immunológiai tolerancia a szervezetvédekezőrendszerének tűrőképessége fűpollennel szembeni növelésével módosítjaaz allergiás betegséget.

Zsebre teszem a tudást!

A kezelésre a gyermekeket a gyermekek allergiásbetegségeinek kezelésében jártas orvosok körültekintően választják ki. Az orvos felméri az allergiás tüneteit, és a bőrénprick tesztet szúrásos bőrpróbát végez vagy vérmintát vesz annak eldöntéseérdekében, hogy a Grazax-ot fűpollen kivonat alkalmazni a kezelésre.

Javasolt, hogy az első belsőleges liofilizátumotorvosi felügyelet mellett vegye be. Ez egy fűpollen kivonat, hogy felmérhessék mindenbeteg kezeléssel szembeni érzékenységét. Ez lehetőséget ad arra is, hogyaz orvossal megbeszélhesse a lehetséges mellékhatásokat. A Grazax-ot az allergia kezelésében jártas orvosokírják fel. Tudnivalóka Grazax szedése előtt - ha allergiás túlérzékeny abelsőleges liofilizátum egyéb összetevőjére, - ha egy, az immunrendszert érintőbetegsége van, - ha súlyos asztmája van kezelőorvosa véleménye szerint- ha daganatos beteg, - ha súlyos gyulladás van aszájüregében.

A prosztata-megnagyobbodás okai

A Grazax fokozottelővigyázatossággal alkalmazható - Ha a közelmúltban kihúzták egyfogát vagy másfajta szájsebészeti beavatkozása volt. Ilyen esetben aGrazax-kezelést 7 napig szüneteltetni kell, hogy a szájürege meggyógyulhasson. Alkalmazásagyermekeknél - Egy tejfog kiesése. Ilyen esetbena Grazax-kezelést 7 napig szüneteltetni kell, hogy a szájüreg meggyógyulhasson. Ha a fentiek bármelyike igazÖnre, akkor a Grazax szedése előtt beszéljen kezelőorvosával.

Idős korban 65 éves korban és afelett nincs tapasztalat a Grazax-szal. A kezelés ideje alattszedett egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassakezelőorvosát vagy gyógyszerészét fűpollen kivonat jelenleg vagy nemrégiben szedett egyébgyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Ha az allergiás tüneteire egyéb gyógyszerekekszed, például antihisztaminokat vagy kortikoszteroidokat, akkor kezelőorvosánakértékelnie kell ezeknek a gyógyszereknek az alkalmazását.

A Grazax egyidejű bevételebizonyos ételekkel vagy italokkal A belsőleges liofilizátum bevétele után 5 percig nemszabad ételt vagy italt fogyasztani. Terhesség és szoptatás A Grazax terhesség a krónikus prosztatagyulladás jelei férfiaknál történő alkalmazásávaljelenleg nincs tapasztalat.

Számítási prosztatitis és koncepció

Terhesség alatt nem szabad a Grazax-kezeléstelkezdeni. Ha a kezelés alatt teherbe esik, beszéljen kezelőorvosával arról,hogy helyes-e, ha folytatja a kezelést. A Grazax szoptatás alatt történő alkalmazásávaljelenleg nincs tapasztalat.

Termékértékelések

Előre láthatóan nincs hatással a szoptatottcsecsemőkre. A készítmény hatásai agépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Egyedül Ön a felelős annak megítéléséért, hogy képes-egépjárművet vezetni vagy pontos munkát végezni. A gyógyszer hatásai vagymellékhatásai befolyásolhatják ezt a képességet. Ezeknek a hatásoknak a leírásaa betegtájákoztató más részeiben található. Útmutatásként a betegtájákoztatóbanlévő összes információt olvassa el. Amennyiben nem biztos ezeket illetően, kérdezze megorvosát vagy gyógyszerészét.

A Grazax-kezelés nem, vagy csak elhanyagolhatómértékben befolyásolja a gépjárművezetéshez vagy a gépek kezeléséhez szükségesképességeket.

Hogyankell szedni a Grazax-ot? A Grazax-ot mindig az orvos által elmondottaknakmegfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze megorvosát vagy gyógyszerészét.

  1. További niceShops üzletek Szeretjük a Cookie-kat Főként azért, mert így optimális vásárlási élményt tudunk biztosítani Önnek.
  2. Alhasi fájdalom bal oldalon nőknél
  3. P - Komplex, 40 Kapszula - BIOBENE - VitalAbo Online Shop Magyar
  4. Pollstimol tabletta x * - Arcanum GYÓGYSZERTÁR webpatika gyógyszer,tabletta - webáruház, webshop

A szokásos adag naponta egy belsőleges liofilizátum. Alegjobb hatás eléréséhez a belsőleges liofilizátumot 4 hónappal afűpollenszezon várható kezdete előtt kezdje el szedni. A Grazax-kezelésfolytatása 3 éven át javasolt. Alkalmazása gyermekeknél és felnőtteknél A Grazax egy belsőleges liofilizátum. Mielőtthozzányúlna a belsőleges liofilizátumhoz, gondoskodjon arról, hogy a kezeiszárazak legyenek.

Az alábbiak szerint vegye be a belsőleges liofilizátumot: 1. Tépje le a belsőleges liofilizátumcsomagolásának tetején lévő, háromszögekkel jelölt csíkot. A perforált vonalak menténtépjen le egy négyzetet a belsőleges liofilizátum csomagolásáról 3. Ne nyomja keresztül abelsőleges liofilizátumot a fólián.

V01AA02 - Fű pollen - ATC kereső | PHARMINDEX Online

Ez a belsőleges liofilizátum sérülésétokozhatja, mivel az könnyen széttörik. Ehelyett hajtsa vissza a fólia megjelöltsarkát, majd húzza le. Óvatosan vegye ki afóliából a belsőleges liofilizátumot, majd a belsőleges liofilizátumot azonnalvegye be. Tegye a belsőlegesliofilizátumot a nyelve alá.

Kiemelt oldalak

Hagyja egy pár másodpercig, hogy ott maradjon,amíg szét nem olvad. Ne nyeljen az első percben. Legalább 5 fűpollen kivonat ne egyen ésne igyon. Ha az előírtnál többGrazax-ot vett be Ha túl sok Grazax belsőlegesliofilizátumot vett be, akkor allergiás tüneteket észlelhet, köztük a szájüregébenvagy a torkában jelentkező, helyi tüneteket.

Mi a prosztata-megnagyobbodás?

Ha súlyos fűpollen kivonat észlel,azonnal forduljon orvoshoz vagy menjen kórházba. Ha elfelejtette bevenni aGrazax-ot Ha elfelejtette bevenni a belsőleges liofilizátumot,vegye be a nap folyamán valamikor később. Egyetlen nap se alkalmazzon kétszeresadagot a kihagyott belsőleges liofilizátum pótlására.

Ha idő előtt abbahagyja aGrazax szedését Ha nem az előírtak szerint szedi ezt a gyógyszert,lehet, hogy a kezelés hatástalan lesz. Ha bármilyen további kérdése van agyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagygyógyszerészét. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így a Grazax is okozhatmellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

A mellékhatások arra az allergénre adott allergiásválasz következményei lehetnek, fűpollen kivonat a kezelést végzik.

Calling All Cars: Twenty Thousand Dollar Bill / Flight in the Desert / The Hunted Man

A legtöbb esetben amellékhatások a belsőleges liofilizátum bevétele után percekig, órákig tartanak,és a kezelés elkezdése után egy héten belül megszűnnek. Nagyon gyakori bőltöbb, mint 1 beteget érint : A száj és afülek viszketése, irritáló érzés a torokban, tüsszögés és duzzanat a szájüregben. Gyakori ből beteget érint : Szemviszketés,gyulladás a szemekben, a szemek kivörösödése vagy könnyezése, orrdugulás vagyorrfolyás.

A szájüreg és a nyelv feldagadása, bizsergése, zsibbadása, felhólyagzásavagy egyéb, kellemetlen érzés.

Tabletta Prosztatitis nézete

Az ajkak feldagadása. A torok feldagadásának, összeszűkülésének az érzése,köhögés, asztma. Gyomor- bélrendszeri problémák, például hasi fájdalom,hányinger fűpollen kivonat gyomorégés. A garat gyulladása, légszomj, a szájnyálkahártyagyulladása, gyomorhurut, a savas gyomortartalom visszafolyása a nyelőcsőbe,hányás, hasmenés. Nem gyakori ből beteget érint : Azajak felhólyagosodása, a szájüreg kifekélyesedése, fájdalom a szájüregben és anyelőcsőben, száj- és torokszárazság, a nyelv betegsége, nyálmirigybetegségek,nehezített nyelés, a gége gyulladása, légzészavar, sípoló légzés, rekedtség, azorrüreg és a garat gyulladása, a felső légutak fertőzése.

Alacsony vérnyomás. Allergiás reakció.

A prosztatitis okai a férfiakban

Lásd még